NESCIO | Nederland | KvK 59125004 | 06 50 252 773

Communicatie & Bèta's


Talentontwikkeling & Bèta's
'Vleugels met motorpech'. Kapitaliseren op Talent. Het Talent is er, maar het wordt niet zichtbaar omgezet in slimme oplossingen. High potential in nieuw team en het werkt in eens niet meer. Er zijn 2 dingen die we talent zou moeten geven: Vleugels en Roots, Goethe

lees meer

Talentontwikkeling & je loopbaan

'Verdwaald op Zevensprong'. Je Talent op de juiste manier inzetten. Ook plots voor zeven keuzes tegelijk komen te staan? Weer kunnen zien waar jouw mooie kansen liggen. Hoe stel je je eigen kompas in?

lees meer

Talent & (verlies van) zingeving, bore-out

'Conceptuele pindakaas'. Kwart voor zeven, de wekker gaat. Voor welk werk SPRING jij je bed uit? Wat houdt jou nu tegen? Hoe vind je jouw concept voor leuk en inspirerend werk? Waar doe ik het voor: jouw conceptuele pindakaas.

lees meer

Talent (XXL-IQ) & kans op burn-out

'Laat maar zitten'. Laat maar als stil verzet. Stilzwijgende weerstand die de motivatie wegneemt en de frustratie vergroot. Kortom: je ambitie losgelaten. Omarm je ambitie en geef je werk en je leven weer richting (purpose).

lees meer

Masterclass Effective Conversations

Je wilt graag meer leren over communicatie en tools aangereikt krijgen om effectief te kunnen zijn in de eigen communicatie. Kortom: een Communicatie Boost. Meer inzicht, meer effectiviteit, meer verbinding, beter kunnen ‘sparren’. Dit zal ook de persoonlijke effectiviteit vergroten. Een Masterclass Effective Conversations.

lees meer

High Tech Loopbaan Palet

Hoogopgeleid, op papier matcht de functie perfect en toch voelt het niet comfortabel. Ik kan meer, wil meer. Visual spacial thinking; dat kan toch allemaal sneller? Hoe maak ik een leuke, werkende combi tussen wetenschap en commercie. Eén die voor me werkt!

lees meer

e-Assessment

'Waar staan wij'; 'wij' als in me, myself & I. Doe het e-assessment en weet waar je staat. Een nulmeting voor coaching, promotie en/of loopbaanoriëntatie. Hoe functioneer ik als persoon en ik in de context van mijn werk.

lees meer


FOOD FOR THOUGHT
Optimist:
het glas is half vol

Pessimist:
het glas is half leeg

Engineer:
het glas is 2x groter dan nodig

Chemicus:
het glas is sowieso vol

Actuaris:
kans op precies de helft is nihil


WD-40 of Duct tape

Er is geen flow chart voor mensen, wel NESCIO