NESCIO | Nederland | KvK 59125004 | 06 50 252 773
 

Leiderschapsontwikkeling voor Bèta's

Leiderschapsprogramma voor Bèta's

Het NESCIO Leadership Program geeft antwoord op vragen over leiderschap, ondernemerschap en bijpassende vormen van communicatie. Er is ruimte voor eigen inbreng en ruimte voor eigen persoonlijke ontwikkeling, zodat het naadloos aansluit op de leiderschapsontwikkeling van de deelnemer.

lees meer

Leiderschapsprogramma voor net afgestudeerde Bèta's (traineeship)

Leiderschap, managen en ondernemen, wat is dat? Wat heb je zelf daarin nodig? Change management en de grilligheid van mensen. Leer de Harvard negotiation technieken. Building excellent teams en omgaan met diversiteit. Groepsgedrag versus individuele belangen. Project management vanuit de menselijke kant bekeken. Leiding geven middels motiveren versus beïnvloeden.

lees meer

Executive Coaching

Leiderschap gaat om mensen én resultaten. Executive coaching is bezig aan een opmars. Steeds vaker schakelen individuele directieleden en directieteams executive coaches in om met hen te werken aan individuele en teamvraagstukken. Hoog in de top zitten belangen bronnen van informatie IN de organisatie. Wil je sparren over je ideeen en of deze ideen haalbaar zijn vind je je sparringpartners BUITEN de organisatie.

lees meer

Deep-Democracy vergadermethodieken

.

lees meer

HR-selectie Bèta's

NESCIO heeft zich gespecialiseerd in het vinden wat werkt voor deze unieke Bèta’s en een methode ontwikkeld om aan te sluiten bij wat voor hem of haar individueel het beste werkt om the most resourceful self van deze Béta professional te ontsluiten.

lees meer

Bèta's in de Politieke Arena, PPLE

.

lees meer

Werken & studeren met een vleugje Autisme

Informeer naar de mogelijkheden.  

lees meer


FOOD FOR THOUGHT
Optimist:
het glas is half vol

Pessimist:
het glas is half leeg

Engineer:
het glas is 2x groter dan nodig

Chemicus:
het glas is sowieso vol

Actuaris:
kans op precies de helft is nihil


WD-40 of Duct tape

Er is geen flow chart voor mensen, wel NESCIO